sonja parvani

VERF EN KLEUR

Als ik deze ervaring met verf en kleur nu eens zou kunnen combineren met mijn voorliefde voor bijzondere meubelen en accessoires? Het uibreiden van Parvani in

de vorm van een woonwinkel bleek de juiste zet! Zo kan ik op vrijdagen en zaterdagen mijn klanten ontvangen en ze terplekke bijstaan in het bepalen van kleuren, de zoektocht naar een bijzonder meubelstuk of een speciaal accessoire of cadeau.

Op de overige dagen bezoek ik klanten, maak ik foto’s voor de website, en ben ik veel onderweg om op zoek te gaan naar de mooie producten voor de winkel. Het in opdracht zoeken naar speciale stukken voor de klant vind ik het aller leukste om te doen!

nadine rensenbrink parvani

NADINE

Heerlijk om van je hobby je werk te maken, maar met de tijd werd het toch steeds drukker en vesterking kon eigenlijk niet uitblijven. Ik kende Nadine en haar kwaliteiten al en vroeg haar af en toe bij te springen tijdens drukke vrijdagen en zaterdagen. Dat bleek een gouden zet; Nadine heeft veel ervaring in het schildersvak waardoor ze klanten niet alleen goed kan adviseren over de verfproducten die we in de winkel verkopen, maar ook over hoe je de schildersklus thuis aanpakt.

Daarnaast is ze ook nog eens een kei in het maken van mooie combinaties van accessoires en zoekt ze met gemak een passend stel kussens bij elkaar! Binnenkort gaat zij, naast haar werk bij Parvani, aan de slag als zelfstandig ondernemer onder de naam Piccolina en kun je haar inschakelen voor opdrachten met bijzondere verven als kalkverf, metallic verf en Marrakech walls.

loekie mourik met koffie

LOEKIE

Dan zou je denken dat je het in een klein dorp als Kamerik wel zou moeten kunnen redden met twee ‘man’ personeel, maar steeds meer mensen weten Parvani te vinden en gelukkig was daar Loekie. Zij is de nieuwste aanwinst van Parvani: 23 jaar oud, dezelfde passie voor interieur, leergierig en sinds januari ook werkzaam in de winkel op de vrijdagen en zaterdagen. Samen maken wij de foto’s voor de webste en Loekie helpt ook mee Parvani via Social Media goed op de kaart te zetten. Ook niet onbelangrijk: ze zet de heerlijkste kopjes koffie..!

Ik ben zo blij met deze lieve, getalenteerde meiden die me helpen! We werken als een fijn team en hebben het bovenal erg gezellig. Met elkaar bedenken we steeds weer nieuwe ideeën voor de winkel, en hopelijk kunnen we jullie daarmee nog heel lang blijven inspireren!